Najnovšie recenzie zo sekcie Parné hrnce na príkrmy
- Jednoduchosť
- Rýchlosť
- Nemám zababraných 10hrncov :-)
- Recenziu píšem po dvoch rokoch a za celý ten čas som nenašla žiadne PROTI.
Nakrájané mám za 5 minút, za ďalších 20 minút je jedlo hotové, rozmixované a obed hotový. Vyklopím do misky a hotovo.
Všetko opláchnem a pripravené na ďalšie použitie.
Niekedy sa mi zdá, že ostane po naparení veľa vody, tak otvorím, trocha vylejem a až potom mixujem. Hlavne pri ovocí alebo pri cukyne.
Tieto parné hrnce by mali rozdávať v pôrodniciach!!!!!
- rychla priprava, lahka udrzba, chutne kasicky:)
spokojna maminka aj babatko:)
Velmi dobry vyrobok
Philips Avent 2v1 SCF870/22
Pridané: 27. februára 2014
(naposledy upravené 27. februára 2014)
Zakúpený v Darceky99.sk
- Perfektná vec, ktorá pripravuje chutné a zdravé jedlo nielen pre detičky ale aj pre dospelých. A výhodou je že aj šetrí čas a množstvo použitých nádob.
- Zatiaľ neviem :-)
Perfektný pomocník pre výrobu jedla .
Mám dvojičky a myslím, že je to rýchlejšia príprava pokrmov, vlastne 2v1 :)
- maly, kompaktny, prenosny
- jednoduche ovladanie
- rychla priprava prvych prikrmov pre dojcata (kazdy den cerstve jedlo)
- setri cas a eliminuje pouzitie viacerych nadob/ hrncov...
- neumoznuje kvoli svojej velkosti pripravu pokrmov na viac porcii naraz
Uzasny pomocnik pri priprave prvych prikrmov deti - rychla a jednoducha obsluha.
- Rýchle rozoberanie,sklamanie
- Šikovne uskladnenie
- Rýchla a jednoduchá príprava jedla
Odporúčam. Prakticky pomocník pre prípravu jedál pre najmenších . Oceňujem parny hrniec a mixer v jednom pretože nemusím používať a spinit viacero zariadeni mám to všetko v jednom.
- Jednoduchost pouzitia
- Varenie na pare je najzdravsie, lebo sa zachiva najviac vitaminov - varenie trva len 15 min
- V tej istej nadobke sa oo otoceni jedlo rozmixuje
- Lahko sa cisti a udrzuje
Tento produkt odporucam - priprava jedla v nom je jednoducha a kedze ma zaroven aj mixer, nepotrebujete uz k priprave jedla pre babatko nic ine. Staci ocistit zeleninku, pokrajat na kocky a do pristroja naliat vodu. Za 15 minut je uvarena a potom staci nadobu otocit a jedlo rozmixovat. Cele je to jednoduche a velmi prakticke.
Všetko ako v popise..maximálna spokojnosť..
- prakticky, kvalitny, jednoduche ovladanie - usetri vela casu:)
- Rychlost varenia
- pohodlnost 2v1
- zdrave varenie pre deticky
- Kratsi el.kabel
Vyborna kupa
- je to super vec pre prve prikrmi pre deti
odporučam
- zdravá príprava jedla pre dieťatko
- jednoduchá obsluha a ľahká manipulácia s produktom
- výhoda 2 v 1 - parný hniec+mixér
- privítala by som väčšiu nádobu na prípravu pokrmov, aby sa dalo jedlo pripraviť a príp. zamraziť na viacej dní
Tento produkt som si vybrala kvôli kvalitnej a rýchlej príprave jedál pre môjho synčeka. Po uvarení na pare majú všetky druhy potravín krásnu vôňu aj chuť. Odporúčam ho každému rodičovi, ktorému záleží na zdravej výžive svojho dieťaťa a chcú vyťažiť maximum vitamínov z varenej stravy.
- rýchlo a zdravo pripravene jedlo
tento produkt mi odporučila známa, krora ho používa už dlhšie a veľmi ho chválila
jedlo je veľmi rýchlo pripravené a zdravo a nemusí špiniť iný riad
všetko pripravím v jednej nádobe opláchnem a je to
odporúčam to všetkým maminám ktoré začínajú s príkrmami pre svojich drobcov
Výborný
- rychlost pripravy surovín, perfekne pripravene na pare a rozmixovane na kašičku pre detičky, je vynikajucích aj pre dospelých
Je perfektný, uspora času na prípravu, odporučam určite aj pre ine mamićky, použitie veľmi jednoduche, jedna strana dusí prteočíš a rozmixuje a je to super rychla priprava a velmi zdrava teda viete čo tam date...Som velmi spokojna..Dakujem-....
- rychlo
- zdravo
- v jednom "hrnci"
- mozno rozmyxovat na vacsie kusky alebo na uplne pyre
- skladnost
- dost vysoka cena
odporucam, s aventom som zatial mala len kladne skusenosti, tak sa to znova potvrdilo.
- Viac funkcií v jednom výrobku
Tento produkt som si vybrala, nakoľko má viac funkcií, napr. sterilizuje fľaše a ohrieva stravu čím som si ušetrila peniaze na nákup samostatných výrobkov. Obsluha je jednoduchá.
- najrychlejsie pripravene zdrave jedlo pre dieta
- moznost mixovat na roznu hustotu
- rychle cistenie
- prakticke na uskladnenie
- neda sa v nom varit ryza a cestoviny
Parny mixer som si vybrala hlavne koli jeho praktickym vlastnostiam a kedze nemam vela casu na pripravu jedla pre moje dieta, je Philips SCF 870 pre mna zatial najlepsou volbou na trhu. Urcite by som ho odporucala vsetkym mamickam, ktore chcu pre svoje ratolesti pripravit rychlo zdrave a chutne teple jedlo.
- rychla a jednoducha priprava zdraveho jedla
super
Zobrazujem 161 - 180 zo 186 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 8 [ 9 ] 10 Ďalšie »